Geef de hond ook een stem en neem altijd contact op bij twijfel over gezondheid en/of gedrag. Ik kijk graag met je mee.

Wie ben ik, wat doe ik en waarom?

DE HOND DIE ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE TERUGGEVEN DIE HIJ ONS OOK IEDER MOMENT VAN DE DAG SCHENKT DAT HIJ BIJ ONS IS

Mijn naam is Helena. Ik ben 58  jaar en woon in zuid- Limburg. Ik ben, ik dacht in 1995 begonnen met mijn heerlijke verslaving om honden en hun gedrag te keren kennen en honden steeds beter en beter te willen gaan begrijpen. Ik heb veel opleidingen, cursussen en workshops gedaan in binnen en buitenland. Ik heb diverse Hondenscholen gerunt in de randstad en ben alweer sinds 2009 op de toer van hondenhealing vanuit Zuid Limburg. 

Waarom? Omdat alle honden mij dierbaar zijn. Ik hou van honden. Ik hou gewoon van ze. Ik kan het ook niet verklaren en dat wil ik ook niet. Het is een heerlijk gevoel zoveel van die speciale dieren te houden en mee te leven.  De hondentraining die ik zelf ook heel wat jaren heb gegeven was het uiteindelijk niet voor mij. Het was leuk, maar ik miste "das gewisse etwas" zoals we hier in het Limburgse zeggen. En dat was de diepe tevredenheid van de hond. 

Ik zag honden goed luisteren, tevreden mensen en kwispelend staarten, maar er is meer tussen hemel en aarde. Er is ook ontspanning, er is ook geluk, er is ook tevredenheid, er is ook liefde, er is ook........

ik heb geleerd en gezien dat al deze "dingen" als pure ontspanning, GEHOORD EN BEGREPEN WORDEN, geen stress, tevredenheid liefde, geluk creëren en de hond gelukkig maken. 

WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

Ik vertelde het al: omdat ik zo ontzettend veel honden hou en ik zie en ervaar dat wat ik aanbied de honden helpt om gelukkig EN gezond te zijn en worden. 

DAAROM DOE IK WAT IK DOE. 

JE KUNT GEBRUIK MAKEN VAN HEALING , MAAR OOK VAN INDIVIDUELE LESSEN IN DE HEERLIJKE ONTSPANNENDE NATUUR OF TELEFONISCH CONSULTEN. Kijk daarvoor op : www.colourofdogs.nl

                                        

 HONDEN VERDIENEN ONZE ALLERBESTE ZORG EN AANDACHT.