GEE JE HOND OOK EEN STEM

HEALINGEN ZIJN ALLEEN IN OVERLEG AF TE SPREKEN

Met een Healing oftewel een Heart to Heart behandeling wordt de energie van de hond weer in balans gebracht en worden blokkades doorbroken.  We kijken naar de meridianen, de chakra's en de hele energie doorstroming in zijn lichaam die zijn gedrag en gezondheid beïnvloeden. Indien wenselijk worden supplementen aanbevolen ondersteuning te geven in het proces. Er wordt ook gekeken of de hond energie uit zijn omgeving over heeft genomen en vanuit daar reageert. 


Ik los geen problemen op. Maar geef handreikingen waarmee jij verder kunt. Of je die handreikingen aanneemt of niet, is van invloed op het herstel van je hond. En dat  blijft je eigen verantwoordelijkheid. 

Ik stel als voorwaarde dat je die  handreiking serieus neemt. Anders heeft een healing behandeling geen zin. 

Mocht je de handreiking na eental keren niet aannemen, dan kan ik helaas niets voor je betekenen.


techniek

Deze healing techniek is gebaseerd op de kracht van woorden. Inspiratie is  Ondévit techniek waar ik de kracht van woorden heb leren kennen en veel over energie uitwisseling van de mens met zijn omgeving heb geleerd

Na het volgen van deze opleiding voor mensen heb ik mij verdiept in de energie uitwisseling van honden met hun omgeving. Van honden met mensen en dieren. Ook heb ik mij in de afgelopen jaren weten te verdiepen in de relatie tussen gezondheid en gedrag en emoties en gedrag en verleden en gedrag. trauma en  gedrag van honden.  En de hond als spiegel van jezelf. Ook van jouw gezondheid.

In de healing met honden maak ik dankbaar gebruik van de kracht van woorden zoals geleerd in de opleiding alleen op mijn manier in relatie met honden.

Behandeling is op afstand en deels telefonisch. 

IK BEN EEN HEEL GEVOELIG HOOGSENSITIEF DIER. Hou je rekening met mij?