VOEDING en ETEN UITMETEN

IS VLEES ECHT GOED VOOR MIJN HOND  OF KAN HET NOG BETER .......????

steeds meer honden hebben een dierlijke eiwit allergie met de meest uiteenlopende symptomen en ziekteverschijnselen. 

GELOOF HET OF NIET VEEL HONDEN KNAPPEN OP MET VEGETARISCHE VOEDING
GELOOF HET OF NIET VEEL HONDEN KNAPPEN OP MET VEGETARISCHE VOEDING

Wij zijn van mening dat alle honden VLEES (lees dode dieren) moeten eten. Dat zou goed zijn voor hun gezondheid en vaak worden mensen zelfs boos als je dit tegenspreekt.  Verkocht vlees, dode dieren, waar geld mee verdiend wordt is niet meer zo zuiver als gedacht. Tijden veranderen. Honden proeven dat en reageren op energie. Ook op de energie van het overleden dier wat hij eet. Dat is nogal wat. Ik weet niet precies wat het is, maar feit is dat honden steeds meer dierlijke eiwit allergie hebben, en mensen trouwens ook. 

Je kunt NOOIT voor alle honden zeggen wat goed is. Het is voor iedere hond anders! Kijk goed naar hem, dan weet je genoeg. 


Vaak komen ook nog bacteriën mee met het rauwe of verhitte vlees. Ook als het diepgevroren is geweest. Van salmonella tot de NDM-1 superbacterie tot de legionella bacterie die ook veel in pluimvee stallen wordt aangetroffen en de hond kan besmetten doordat hij die kip eet uit die stal. Het is allemaal energie en ik behandel honden er met regelmaat voor en zie ze daarna opknappen. Dat is voor mij het belangrijkste om te weten! Als dat test dan krijgen honden op energetische basis hun medicijnen zoals anti biotica en meestal is dit voldoende om de hond weer te laten opknappen en hoeft hij geen echte medicijnen. Soms is het wel wenselijk.

 De hond hoeft er geen last van te hebben maar kan het wel met zich meedragen... 

Mijn hond is allergisch voor alle dierlijke eiwitten en wordt stervensziek wanneer ze dierlijke eiwitten eet! Diarree, oogontsteking, benauwd, immuunsysteem wat verzwakt. 

Met vega eten en eerste energetische hulp voor de allergie knapt ze snel op!   Vega voor honden kan heel goed!!! 

 Er is genoeg aanbod en positieve ervaringen! Honden zijn gezonder en worden ouder lees ik en gezonder ervaar ik! Er zijn veel honden die vegetarisch eten, ook gluten vrij en ook biologisch.  Het maakt niet uit, als het maar goed is voor je hond , het milieu en alle dieren!

Dus laat je hond zelf spreken, zijn lichaam wat goed voor hem is en wat niet. laat het uitmeten. Dan bespaar je gezondheid en veel dierenartsonderzoeken naar allergenen.

.

KOSTEN: € 45,00 (30 MINUTEN)

maak hier je afspraak