TEKENBEET

Dat teken ziek maken weten we. Met energetische therapie kun je verdere ziekte afwenden en voor zijn. Regelmatige controle daarna is dan aan te bevelen. 

Teken zitten niet alleen in het gras, maar ook kunnen ook een dier besmetten en gebeten hebben wat door ons en/of je hond opgegeten wordt. hierdoor kan je hond ook weer ziek worden of allergisch reageren op vlees en de energie van de teek.  biologisch of niet. Dat maakt niet uit. Hieruit kan een vleesallergie ontstaan waar de hond met een afylactische shock op kan reageren. 

Een paar homeopatische korreltjes pulsatilla kunnen in acute situaties helpen.Ik raad aan deze niet zomaar te geven maar even te laten uitmeten. Altijd handig om in huis te hebben dat wel. Net als Bella Donna, Arnica en Carbo Veg. 

Ik heb er zelf mijn honden en mezelf heel erg goed mee kunnen helpen. Hier vindt je een paar informatieve links. 

Heeft je hond tekenbeten gehad/ blijf niet langer ermee lopen en laat hem even energetisch meten en behandelen om erger te voorkomen.

ENKELE ONAFHANKELIJKE INFORMATIEVE LINKS

NIET SPECIAAL OVER TEKEN MAAR WEL OVER ALLERGISCHE REACTIES DIE VIA DOOR TEKEN BESMET VLEES DOOR DE HOND GEGETEN WORDT (VAAK RAUW)