GEEF JE HOND OOK EEN STEM

Wanneer je met de handen in het haar zit. het niet meer weet. Je het gevoel hebt dat er iets is met je hond en je geen oplossingen vindt. Bijvoorbeeld; Bij rouw, verdriet, afscheid, trauma door verbaal en of lichamelijk geweld, (correcties) onverwacht wegmoeten bij moeder en vriendjes en zijn thuis, ziekte, diarree, oogontstekingen, oorontstekingen, verzwakt immuunsysteem, wanneer de hond veel bij de dierenarts komt, onduidelijk is wat hij heeft,  wanneer je hond niet blij is, of overactief is, bij onzindelijkheid etc. Wanneer gedragstherapie niet helpt, jullie nhiet dichterbij elkaar brengt en tot frustratie brengt. Eigenlijk bij alles zelfs als je hem wilt helpen bij zijn overlijden en erna.

Wanneer het zich gelukkig voelen van jouw hond jou aan het hart gaat en je alles ervoor wilt doen om hem ZIJN geluk te geven en te gunnen. Wanneer je zijn geluk belangrijker vind dan gehoorzaamheid.


Heb jij dat onderbuik gevoel, vaak, misschien heel soms, dat je hond je iets wil zeggen. Luister daarnaar. Hij praat met je! Zodat je ook later er  geen spijt van krijgt om hem niet gehoord te hebben. Beter een keer te veel dan te weinig naar hem luisteren. 

Ook voor jouw hond

Wanneer je hond gedrag en gezondheidsproblemen heeft en niet lekker in zijn vel zit. Wanneer je op zoek bent naar een goed alternatief voor bezoek aan de dierenarts en/of gedragstherapeut en gehoorzaamheidstraining. 

Bij alle gedragsproblemen, honden van alle leeftijden, alle afkomsten, alle rassen en ook stervensbegeleiding en rouw. Wanneer je je hond en zijn emoties serieus neemt en onvoorwaardelijk van hem wilt houden. Er voor hem/haar wilt zijn!

Voor honden van alle leeftijden: 

Puppys, herplaatste honden, oudere honden, senior honden, honden met en zonder problemen, honden die van het leven afscheid nemen en honden die achterblijven of vermist zijn. 

VOOR ALLE HONDEN en ook andere dieren, als je het DEFINITIEF ANDERS WILT en niet meer afhankelijk wilt zijn van anderen maar het van je hond zelf wilt horen en weten.