GEEF JE HOND OOK EEN STEM

referenties

Tom. 

Mijn hond komt eindelijk weer tegen me aan liggen sinds de behandeling. Wat heb ik dat gemist! 

M. uit Geleen: k ben er stil van, onder de indruk van en ontroerd. Wat je alles te bieden hebt, mooi verwoord. De website ademt rust, liefde, en profesionaleit. Ik wens je heel veel succes met deze nieuwe start! Wat ben ik trots dat ik zoveel van jou over en met mijn hond heb mogen leren en ervaren, wat heeft ons dat veel moois gebracht....N. uit Belgie
 

Ik ben zo blij voor je en voel de vreugde tot hier veel succes en ik vertel het aan iedereen die een hond heeft want het geeft zoveel meerwaarde aan je verbinding met je hond en ook aan je leven wat zou ik doen zonder je. In een woord geweldig fantastisch recht naar de kern van het leven, recht naar het hart. Super!!! 

E.Uit Drachten.

Ik heb heel veel aan je hulp en ben je super dankbaar. Je hebt al zoveel  geholpen en tips gegeven. Hier kan ik mee aan de slag. Je bent er altijd voor ons. Bedankt voor je liefde en steun. Dat is onbetaalbaar.

Nathalie

Hallo Helena, mijn hond is weer zo rustig en zoekt toenadering. De angst is weg. Ongelofelijk. Zo blij 


Jeroen

Ik wens me dat ik dit allemaal eerder had geweten. Ik heb veel fout gedaan bij mijj hond. Maar goed men is nooit te laat om te leren. 

Paula: 

mijn hond is razendsnel opgeknapt. ik kon na 2 dagen al met de medicatie stoppen, zo goed ging het! hij lijkt jonger te zijn geworden en ik voel mij ook fitter! 

Karin. 

Mijn hond is na 2 behandelingen echt opgeknapt. Ze kon niet alleen zijn. Het gaat nu zoveel beter! Echt ongelofelijk. Ze heeft mij ook laten zien wat ik voor haar kon betekenen en wat ik anders kon doen. Ik heb haar echt kunnen helpen! Zo dankbaar dat ik dat voor haar heb kunnen betekenen.. 


Gerdien: ik geef de healing en coaching een dikke 8! Mijn hond en ik hebben er heel veel baat bij!