GEEF JE HOND OOK EEN STEM

Opleidingen, ervaring

gediplomeerde en ervaren maatschappelijk werk en verpleegkundige kennis en kunde .
 

HONDENGEDRAG EN EHBO VOOR HONDEN BIJ  diverse ERKENDE  EN BEKENDE traditionele Nederlandse en vooruitstrevende  internationale opleidingen, diploma''s en  samenwerkingen en bijscholingen. 
o.a. TURID RUGAAS (Calming Signals) (NO). ANNE LILLE KVAM (NO), SHEILA HARPER (GB) en ja ooit begonnen als Martin Gaus franchiser. (1997 - 2004)


 

EIGEN PROJECTEN EN GAST SPREEKSTER en DOCENT bij Nederlandse en Belgische hondenverenigingen en hondenscholen. Dierenasiels,  rasverenigingen en opleidingsinstituten. 

Healing bij hond en mens. 

Diverse opleidingen (nationaal en internationaal) intuïtief communiceren met dieren en overleden dieren tot en met Healing Touch for Animals (NL-US)  tot en met opgeleid tot Ondévit therapeut voor mens en dier en alles wat er tussen in zit.

Sinds 2019 ook vita- therapeut

Helena is aangesloten en erkend door CRKBO als erkend docent kort beroepsonderwijs.

Hier kun je ook met klachten terecht mocht je onverhoopt bij ons geen passende oplossingen en geen luisterend oor vinden. 

We staan open voor alle eerlijke respectabele feedback om samen met jou van te leren en de kwaliteit van onze diensten voor het welzijn van de hond zo hoog mogelijk te houden


JAAROPLEIDING 

HEART 2 HEART HONDENCOACH EN HEALING sinds 2017.

Unieke en zelfstandig ontwikkelde opleiding voor iedere hondenliefhebber die zich holistisch en vanuit het hart wil ontwikkelen en zich wil toeleggen op hondengedrag en gezondheid als eenheid om  de hond  en mens beter van dienst te kunnen zijn.

We, ik en mijn honden, staan nooit stil en zijn altijd in beweging. 

Onze ontwikkeling samen met hond en mensen gaat altijd door. We bestaan sinds maart 1997 en genieten nog steeds iedere dag van het werk wat we met passie, veel liefde en toewijding doen. 

Tegenslag laat ons niet tegenhouden, maar maakt ons sterker en wijzer.

Sandra: In de opleiding heb ik vooral geleerd dat ik ieder moment de weg van de liefde kan kiezen en angst voorbij kan laten gaan. Dat doet mijn hond en mij samen heel goed.