GEEF JE HOND OOK EEN STEM

HEART TO HEART HONDENCOACH OPLEIDING START 22 JUNI

DEZE UNIEKE OPLEIDING BRENGT LIEFDE EN VREUGDE IN HET LEVEN VAN MENS EN HOND

Leer mensen hun hond lief te hebben in plaats van te trainen en zich daarbij veilig te voelen.

Deze PRACHTIGE opleiding is one of a kind. De kennis die je hier opdoet vindt je nergens. Deze opleiding kan dan ook met geen enkele opleiding vergeleken worden en streeft ALLE andere opleidingen voorbij. 

Het doel is de hond zijn stem te  geven, door naar hem te luisteren en te leren begrijpen wat er innerlijk in hem omgaat. Leren hoe hij zijn emoties en innerlijke beleving, zichtbaar en onzichtbaar , wel duidelijk voelbaar, communiceert. 

Op te komen voor de belangen en behoeften van de hond. Een voorbeeld te zijn voor de naar geluk zoekende mens hierin en de hond hierbij te helpen. De zijn gevoelens begrijpen, waarom hij voelt wat hij voelt, hoe dat zijn gedrag en gezondheid beïnvloed, hoe je hem hierbij kunt helpen en hoe jij dat ook andere mensen kunt leren zien.

Om dit te kunnen moet jij beschikken over kennis die de hond tot in zijn ziel begrijpt en moet je dat ervaren hebben. Alleen dan kun jij dat ook overbrengen. Alleen dan weet jij wat het betekend om hond te zijn tussen mensen. 

Je leert de mens vertrouwen te geven in de liefde en goedheid van de hond. 

Kennis die je krijgt is  van leerprocessen tot conflictmijdende signalen (maar met diepere betekenis!) tot alle onzichtbare factoren die zich in de hond afspelen, die begrepen  en herkend, moeten worden en die gedrag en gezondheid totaal beïnvloeden. 

Jij geeft mensen die kennis en jij bent die houvast voor mensen zodat mensen adviezen van anderen kunnen laten voor het is, omdat men enkel en alleen rotsvast in de hond en zichzelf geloofd en blijft geloven. 

Je maakt zelf een hele ontwikkeling door, zodat ook jij sterk staat in je zelfvertrouwen, kennis en kunde. 

JIJ BENT SAMEN MET ANDEREN EEN WELKOME PIONIER IN HONDENLAND!

HONDEN ZIJN JE DANKBAAR!

PRAKTISCH

LESDATA, LESPROGRAMMA EN KOSTEN

START 22 JUNI

LESDAGEN: 4 WEEKENDEN EN 6 LOSSE DAGEN PLUS 1 BONUS DAG

LESTIJD: 10.00 TOT 16.30 UUR

LOCATIE: VIJLEN

KOSTEN: € 1850,- 

Heb jij  behoefte aan contact met ons? Wij staan voor jullie klaar.