HOLISTISCH HEART TO HEART OPLEIDING

 

LEER HIER ANDERS MET DE HOND OM TE GAAN EN ANDERS LES TE GEVEN. VANUIT HET HART,  NIET VANUIT THEORIE.  

 De opleiding duurt 12 maanden en er is 1 x per maand een dag les.  Na de opleiding ben je in staat IEDERE  hond beter op een diep nivo te begrijpen. Onderwerpen zijn: 
Emoties bij honden ; energie en levensbanen bij honden en mensen ; energetische verbondenheid voor altijd - angst voor verlies en "de dood"  - praten met je hond op zielsnivo - omgaan met je hond zonder commando's en zonder gehoorzaamheid. Omgaan met je hond vanuit gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde - herkennen van ziekte en lichamelijke onbalans van de hond en de eigenaar die kennis doorgeven.

De opleiding zal DEELS online gegeven worden. Healing EN individuele coaching van jou en je hond maken deel uit van het lesprogramma. je moet zelf ervaren wat je andere wil leren en bij wilt helpen. 

We delen onze ervaringen en leren van elkaar en elkaars honden. i

De opleiding heeft plaatsgevonden in 2017 en 2018. Op dit moment staat geen opleiding gepland. Ik ben erkend en geregistreerd docente voor kort beroepsonderwijs bij CRKBO. Stuur een bericht als je belangstelling hebt.

HEART TO HEART NETWERK

Het is mogelijk na het volgen van de opleiding je aan te sluiten bij het HEART TO HEART NETWERK waardoor mensen door heel Nederland een Heart to Heart Coach kunnen vinden en de liefdevolle hulp vinden voor hun hond die ze zoeken. Om daaraan deel te nemen zijn bijscholing en terugkomdagen verplicht

CERTIFICAAT

JE KRIJGT EEN CERTIFICAAT WANNEER JE ALLE DAGEN AANWEZIG BENT GEWEEST EN POSITIEVE INZET EN ONTWIKKELING IS GEBLEKEN IN DE PERSOONLIJKE COACHING, HEALING, BEGELEIDING EN VERBINDING MET JOUW HOND.

ervaring: Caroline Cornelis(dinsdag, 26 maart 2019 17:24)

In 2017 - 2018 volgde ik de jaaropleiding "HEART TO HEART coach" Via een mede-cursist van de opleiding acupressuur zag ik de advertentie betreffende deze cursus, en voelde meteen dat dit iets was voor mij !! Ik had al redelijk wat gelezen over de emoties bij dieren, hun innerlijke, enz.... en wist ook wel dat de hond ons vaak de spiegel voorhoudt. Maar lezen of een cursus volgen maakt toch nog wel een groot verschil in mijn ogen, dus ik schreef me in en volgde de cursus ! Wat heb er ik eruit geleerd ????? Bewustwording !!!!!!! Bewustwording vooral naar mijn eigen toe, mijn eigen gevoel leren aanvaarden en er vooral in geloven want meestal dacht ik ..... die andere zal het toch wel beter weten dan ik. Later bleek dan dat mijn gevoel juist was, maar door geloof te hechten aan andere meningen heeft het de hond veel schade berokkend !!! Ook wat betreft de lichaamstaal, de manier van communiceren van de hond met de mens, heeft me stappen verder geholpen waardoor ik nu kan inschatten waar de hond zijn grenzen legt en wat hij me wil vertellen !!!!! Het energetische werk, de healingen enz ..... brachten mij nog veel dichter bij mijn honden (en ik stond al dicht bij mijn honden) !!! Kortom, een echte aanrader voor iedereen die een dieper contact zoekt met zijn hond (dieren) , en ook als mens die wil groeien in zijn eigen kracht !!!!

Naar alle waarschijnlijk gaat deze opleiding weer in najaar 2021 van start. Locatie is Zuid - Limburg. Deels online.

Kleine groep deelnemers om de kwaliteit van persoonlijke begeleiding te waarborgen