Welkom bij Hondenhealing By Helena. 

HEART TO HEART OPLEIDING

 

LEER HIER ANDERS MET DE HOND OM TE GAAN EN ANDERS LES TE GEVEN. VANUIT HET HART,  NIET VANUIT THEORIE.  

 De opleiding duurt 12 maanden. 6 weekenden en 2 terugkomdagen.  Na de opleiding ben je in staat de hond IN ZIJN UNIEK ZIJN beter op een diep nivo te begrijpen. Je leert over de relatie tussen lichaam, emoties, gezondheid en hoe je hond en mens kunt helpen om samen meer terug in balans te komen.  

We delen onze ervaringen en leren van elkaar en elkaars honden. 

De opleiding heeft plaatsgevonden in 2017 en 2018/2019. Op dit moment staat geen opleiding gepland. Ik ben erkend en geregistreerd docente voor kort beroepsonderwijs bij CRKBO. Stuur een bericht als je belangstelling hebt.

HEART TO HEART NETWERK

Het is mogelijk na het volgen van de opleiding je aan te sluiten bij het HEART TO HEART PUPPY IK HEB JE LIEF NETWERK. Waardoor mensen door heel Nederland liefdevolle hulp vinden voor hun hond vinden.  Om daarvoor in aanmerking te komen zijn bijscholing en terugkomdagen verplicht

CERTIFICAAT

JE KRIJGT EEN CERTIFICAAT WANNEER JE ALLE DAGEN AANWEZIG BENT GEWEEST EN POSITIEVE INZET EN ONTWIKKELING IS GEBLEKEN IN DE PERSOONLIJKE begeleiding  HEALING, BEGELEIDING EN VERBINDING MET JOUW HOND.

Deelname kosten zijn: 1800,-- per persoon. | € 128,- per dag incl. lunch.

Maximaal 10 deelnemers.

Iedereen zorgt zelf voor de overnachting. 

ervaring: Caroline Cornelis(dinsdag, 26 maart 2019 17:24)

In 2017 - 2018 volgde ik de jaaropleiding "HEART TO HEART coach" Via een mede-cursist van de opleiding acupressuur zag ik de advertentie betreffende deze cursus, en voelde meteen dat dit iets was voor mij !! Ik had al redelijk wat gelezen over de emoties bij dieren, hun innerlijke, enz.... en wist ook wel dat de hond ons vaak de spiegel voorhoudt. Maar lezen of een cursus volgen maakt toch nog wel een groot verschil in mijn ogen, dus ik schreef me in en volgde de cursus ! Wat heb er ik eruit geleerd ????? Bewustwording !!!!!!! Bewustwording vooral naar mijn eigen toe, mijn eigen gevoel leren aanvaarden en er vooral in geloven want meestal dacht ik ..... die andere zal het toch wel beter weten dan ik. Later bleek dan dat mijn gevoel juist was, maar door geloof te hechten aan andere meningen heeft het de hond veel schade berokkend !!! Ook wat betreft de lichaamstaal, de manier van communiceren van de hond met de mens, heeft me stappen verder geholpen waardoor ik nu kan inschatten waar de hond zijn grenzen legt en wat hij me wil vertellen !!!!! Het energetische werk, de healingen enz ..... brachten mij nog veel dichter bij mijn honden (en ik stond al dicht bij mijn honden) !!! Kortom, een echte aanrader voor iedereen die een dieper contact zoekt met zijn hond (dieren) , en ook als mens die wil groeien in zijn eigen kracht !!!!