Holistische Heart to Heart THERAPIE en BEHANDELING - HEALING- VOOR MENS en HOND

OP AFSTAND, PERSOONLIJK, HELEND, DIEPGAAND EN LIEFDEVOL.

met de stem van uw hond!

VOOR EEN GOEDE BLIJVENDE LICHAMELIJKE GEZONDHEID EN EEN EMOTIONELE BALANS.

Natuurlijk, met een dierenarts en gedragstherapeut, hier en daar wat medicatie en supplementen komt u al een heel eind. Maar hier komt u net dat extra beetje verder met deze al dan niet aanvullende behandeling. Waardoor alles weer - sneller en gemakkelijker- past en in balans komt. Wij gaan dieper, zoeken oorzaken, vertellen u wat de hond wil vertellen, hoe hij zich voelt. Wij zien de hond als een geheel met zijn lichamelijke en emotionele gezondheid, welzijn en zijn stem. Dat noemen wij holistisch.  Tegelijk zijn wij medium van de hond.


Wij doen er alles aan uw hond te vriend te zijn en te helpen. Wij zijn pas tevreden als het uw hond weer goed gaat. 

 En hier hoeft u de deur niet voor uit! 


HET GELUK VAN UW HOND IS ONZE NUMMER 1Met deze behandeling voor honden krijgt de hond hulp om zich emotioneel EN fysiek te herstellen van gebeurtenissen in zijn leven. Het spreekt voor zich dat daardoor het lichaam ook beter en sneller opknapt en gezond wordt.

Bij een  holistische behandeling, HEALING verandert de energie en wordt de hond terug zijn eigen mooie ik. En dat is precies wat blij maakt. Energie die stagneert, uit angst bijvoorbeeld, of energie die tegenwerkt komt weer in beweging. Omdat de oorspronkelijke levensenergie weer in beweging komt, voorbij de angst of wat het dan ook is wat een gezonde levensstroom tegenhoud, kan het leven weer stromen zoals het bedoeld is.  Deze behandeling geeft de hond  de energie angsten te overwinnen, met blijheid en vrolijkheid in het leven te staan en iedere keer dichter bij zijn eigen ik te komen. 

De behandeling is op afstand, in verbondenheid met de hond en zijn baasje. Hierdoor wordt de hond  stress bespaard en kan hij gewoon lekker thuis in zijn vertrouwde omgeving ontspannen. Samen met zijn gezin.  Want de hond is altijd verbonden met zijn gezin en neemt vaak ook klachten en energie over. Emotionele energie wordt in balans gebracht, trauma worden verwerkt en losgelaten, het lichaam wordt ontgift en er wordt gekeken, er volgt gedegen advies welke supplementen, vitamines en voeding de hond kan gebruiken om in balans te blijven en nog beter te herstellen. 

Een behandeling/ therapiesessie duurt gemiddeld 1 a 1,5 uur uur en is dus zoals eerder genoemd op afstand - TELEFONISCH. Bij de behandeling is een vervolgconsult inbegrepen. 

Het is een investering in het geluk en gezondheid van de hond voor altijd.

Ik werk met de kracht van geschreven en gesproken positieve liefdevolle woorden van en door honden. Ik "kruip" in de huid van de hond en voel en weet daardoor precies hoe uw hond zich voelt. De behandeling stopt pas als duidelijk voelbaar is dat de hond zich weer beter voelt.  Holistisch betekend voor ons dat we niet alleen naar de klacht kijken maar de emotionele  oorzaak ervan zoeken, vinden en behandelen.  


Behandeling:  € 95,- | inclusief controle behandeling na 7 dagen

excl. supplementen die helpen om de oorzaak van de klacht sneller en gemakkelijker te herstellen. Deze worden u per post opgestuurd.

Duur : gemiddeld 1 a 1,5 uur - telefonisch, controle 30  minuten


Een reactie: 

ik ben zo blij met deze behandeling! Mijn hond en ik ook, knappen er iedere keer weer zo van op! Ook als mijn hond ziek is, zich niet lekker voelt weet ik Helena te vinden.  Mijn hond verrast mij iedere keer met zijn wijsheid en De oorzaken en resultaten zijn altijd verbluffend"