Getuigenissen

Monique: Ik ben er stil van, onder de indruk van en ontroerd. Wat je alles te bieden hebt, mooi verwoord. De website ademt rust, liefde, en profesionaleit. Ik wens je heel veel succes met deze nieuwe start! Wat ben ik trots dat ik zoveel van jou over en met mijn hond heb mogen leren en ervaren, wat heeft ons dat veel moois gebracht....Nathalie

Ik ben zo blij voor je en voel de vreugde tot hier veel succes en ik vertel het aan iedereen die een hond heeft want het geeft zoveel meerwaarde aan je verbinding met je hond en ook aan je leven wat zou ik doen zonder je. In een woord geweldig fantastisch recht naar de kern van het leven, recht naar het hart. Super!!! 

Margo schrijft:

Het gaat heel goed met mijn twee mooie dames- Zij zijn zelfverzekerder, vrolijker en minder bang. Herstellen veel sneller. JIj hebt mij afgelopen jaar voldoende adviezen en begeleiding gegeven om zelf verder te kunnen. Ik heb met name Tessie beter leren begrijpen en vooral ook ervaren dat ik haar "eigenheden" liefdevol moet accepteren.


Eline

Ik heb heel veel aan je hulp gehad en ben je super dankbaar. Je hebt ook zoveel  geholpen en tips gegeven. Hier kan ik mee aan de slag. Je bent er altijd voor mij geweest. Bedankt voor je liefde en steun. Dat is onbetaalbaar.

Nathalie

Hallo Helena, mijn hond is weer zo rustig en zoekt toenadering. De angst is weg. Ongelofelijk hoe een energie van buitenaf en vlooienpil, de bravecto, heeft doorgewerkt op haar gedrag, onze relatie en gezondheid. Zo blij dat het weer goed is en wij vooruit kunnen. Dank je wel! 


Tom

Mijn hond is zo opgeknapt. Hij komt weer bij me en tegen mij aan liggen. Wat heb ik dat gemist! Bedankt!

Karin. 

Mijn hond is na 2 behandelingen echt opgeknapt. Ze kon niet alleen zijn. Het gaat nu zoveel beter! Echt ongelofelijk. Ze heeft mij ook laten zien wat ik voor haar kon betekenen en wat ik anders kon doen. Ik heb haar echt kunnen helpen! Zo dankbaar dat ik dat voor haar heb kunnen betekenen..