OOK JE HOND HEEFT EEN STEM EN ZIJN eigen BELEVING

HONDENFLUISTERAAR HONDENTOLK IS NIET ALTIJD WAT DEZE WOORDEN LIJKEN  TE BELOVEN, KIJK VERDER DAN ALLEEN HET BLIND GELOVEN VAN WOORDEN.
VERDIEP JE.  

Ik ben , en veel mensen en dieren (vooral honden)  met mij,  zijn  enorm heldervoelend. (vaak onbewust) Dit, erkend en onderzocht, gegeven geeft een heel speciale verbondenheid en wederzijdse, niet te evenaren,  rijkdom in beider levens. 

Deze kwaliteiten in  deze overeenkomst met het leven van honden, maakt dat het voor iedereen die zich hierin herkent,  mogelijk is om bijna helemaal precies! te gaan  ervaren en voelen wat honden/dieren ook voelen.  DAT MAAKT MIJ EN MIJN WERK ANDERS.  

Dit maakt mijn healing sessies per definitie , uniek en maakt het verschil met alle andere "hondenfluisteraars" , alhoewel iedereen uit liefde voor het dier zijn eigen allerbeste kwaliteiten gebruikt en inzet. Daar vertrouw ik op. 


BIJ  MIJ IS ER EEN UNIEKE SAMENWERKING IN EEN SESSIE. 
VAN JOU, MEZELF EN JE HOND.  


JE HOORT , IK VERTEL NIET ALLEEN HOE JE HOND/DIER ZICH VOELT, JIJ, JE DIER BELEVEN HET BEWUST. JE WEET DAN VAN BINNENUIT, INTUITIEF, DAT HET KLOPT OF NIET KLOPT. 

JE ZIET  OOK HOE JE HOND EROP REAGEERT OF HET KLOPT OF NIET KLOPT. 
ZO WERKEN WE SAMEN!!!  

 

Dit te ervaren verandert het leven van de hond en voor jou voor altijd. DIT VERBIND, EN DE HOND EN JIJ WORDEN ÉÉN. DE HOND /HET DIER VOELT ZICH NIET MEER AF-GESCHEIDEN MAAR GELIJKWAARDIG GELIEFD VERBONDEN ONMISBAAR BELANGRIJK NDERDEEL VAN DE MENSENWERELD ZONDER DAT HIJ DAARVOOR HARD MOET WERKEN EN ZIJN BEST DOEN.. TWEE GELIJKWAARDIGE VERBONDEN ZIELEN SAMEN IN ÉÉN LEVEN MET ELKAAR.


BELANGRIJK BIJ STIL TE STAAN:  

Hoe mooi ook: soms wordt de term HONDENFLUISTERAAR wel eens misplaatst gebruikt. Er wordt verwarring gezaaid met woorden. HONDENFLUISTERAAR OF HONDEN VERTOLKEN (ook wel hondentolk genoemd) heeft NIETS met het aanleren van gehoorzaamheid te maken. Hndenvertolken en hondenfluisteraar en gehoomzaamheid en/of gedragscursussen /therapie gaan nu eenmaal NIET samen. Als je echt de stem van de hond kunt horen dan weet je dat en draag je dat uit. 
Een sessie maakt je ook niet bang, of verwart en stelt GEEN DIAGNOSES. NIET WAT BETREFT GEDRAG EN OOK NIET LICHAMELIJK en wil ook jou en/of de hond NIET VERANDEREN ((want dan ben je niet goed genoeg zoals je bent, dat versrerkt onzekerheid en amgst!) het geeft ook GEEN OPLOSSINGEN
deze kunnen je op een totaal niet bij en je dier passend dwaalspoor brengen en deze kunnen afhankelijk en onzeker maken. DAARBIJ suggereren oplossingen dat de hond of jij, een probleem is of heeft. Je kunt je afvragen of dat zo is en/of je dat blij maakt? 


WAT EN HOE DAN WEL?

 -ER ONTSTAAT EN IS HOOP
- ER IS EN/OF ER ONTSTAAT 
VERTROUWEN in jullie proces en vooruitgang en in je dier. 
- ER ONTSTAAT 
INZICHT EN HELDERHEID waardoor eigen vaak HEEL Onverwachte intuitieve CREATIEVE  "oplossingen" gevonden worden door en voor  mens en dier samen zoals het het beste past. 
- ER ONTSTAAT VERANDERING waar MET NAME je hond/dier  zich goed bij voelt, en jij dus ook. 
- ER IS FOCUS  op gezondheid en dat wat goed is  

 WEET DAT HONDENFLUISTERAAR, HONDENTOLK, GEDRAGSTHERAPEUT  ONBESCHERMD BEROEPEN ZIJN DIE IEDEREEN KAN EN MAG UITOEFENEN. 

Dus informeer je GOED voordat je keuzes maakt! Het behoedt je voor veel verwarring en nadelige keuzes ten koste van het welzijn van jou en de hond. 


 Healing sessie biedt verlichting en heling voor het dier. Het biedt nieuwe richting, verbondenheid, begrip, doordat je zelf de innerlijke beleving van je hond/dier kunt ervaren en alles anders gaat zien.

ook ik heb veel te vertellen, en alleen ik weet wat ik nodig heb, niemand anders.  leer hier mijn innerlijk kennen 

EEN WELDAAD voor het dier en de mens bij: 

- onverwerkt trauma  bijv: verwerken van verlies en opnieuw gaan leven overlijden , herplaatsing pup en volwassen hond, of bijtincident. alles waarbij vertrouwen aangetast is
- kalmeren van overbelast zenuwstelsel (ook honden zijn burned out)
- herstellen en verzachten, begrijpen van onzekerheid, angst, dominantie (in wezen hetzelfde)
- nieuwe stabiliteit vinden wanneer er (te) veel veranderingen zijn geweest 
- herstel van gezondheid en levensvitaliteit..
-behoefte aan meer contact en verbondenheid 
 Heeft u behoefte aan contact met ons? Wilt u contact met ons opnemen?