CORONA

In verband met de corona en de coronamaatregelen worden alle lessen en consulten voorlopig ALLEEN telefonisch en per e-mail aangeboden.

Het is voor mij niet mogelijk om de 1,5 meter afstand met wandelingen en persoonlijke lessen en healing- natuurgeneeskundige consulten te waarborgen omdat ik moet kunnen ingrijpen met de hond wanneer de situatie dat vraagt, ook om veiligheid te waarborgen en goed les te kunnen geven.

Omdat veiligheid voor alles gaat is er voorlopig de mogelijkheid om telefonische lessen en consulten te boeken waarbij er ook de mogelijkheid is gebruik te maken van video opnames. Niet zo ideaal en leuk als in het echt. Maar het werkt ook heel goed en de prijs is een stuk lager dan wanneer je een echt live consult zou krijgen. Dit om je tegemoet te komen met alle ongemakken die er zijn en je te motiveren toch hulp te vragen wanneer je het nodig hebt uit goede zorgen voor je hond. 

natuurgeneeskundige  behandelingen en corona

Omdat ik geen eigen vaste locatie heb voor de natuurgeneeskundige behandelingen en in verband met onze veiligheid zijn deze behandelingen sinds 2020 en voorlopig nog op afstand! - telefonisch.

Zodra de corona veiligheid het weer toestaat kunnen we elkaar weer - met de hond -echt ontmoeten. Nu moet het even zo. En het werkt voor de hond net zo goed, al is voor het mij en misschien ook voor jou , even wennen. 

Opleiding , workshops en corona

De opleidingen en workshops en cursussen liggen stil. Ik huur hiervoor een locatie en dat is nu niet mogelijk. We vragen de oud cursisten, die hun opleiding niet hebben kunnen afmaken contact op te nemen voor het maken van nieuwe afspraken (anders duurt het wel erg lang!) of nog even geduld te hebben. Er zal toch ooit een einde aan komen?

Nieuwe opleiding start pas weer als we weer in alle veiligheid gezond samen kunnen zijn en de maatregelen het toelaten.