Neem altijd contact op bij twijfel over gezondheid en/of gedrag. Ik kijk graag met u mee. Geef de hond ook een stem.

Helena's hondenboodschappen healing consult

met de stem van de hond

Ik hoor de hond, vertaal zijn gevoelens en boodschappen in duidelijke nederlandse, engelse of duitse taal tegelijk krijgt de hond healiing met zijn gedrag en/of gezondheid waar nodig en hij mij laat zien waar en wanneer het nodig is. 


De HOND heeft recht op zijn vrijheid (recht van spreken) en VERDIENT het om GEHOORD WORDEN 

Hiermee worden gezondheidsproblemen en gedragsproblemen zo goed als voorkomen.

 

 • OM DE HOND TE LATEN ERVAREN OP EEN HEEL DIEP VERBONDEN HART NIVO DAT ER  NET ZOVEEL VAN HEM GEHOUDEN WORDT ALS DAT HIJ VAN ZIJN MENS DOET. 
 • De HOND DIE ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE LATEN ERVAREN EN GEVEN OP DE MOMENTEN DAT HIJ HET HARDSTE NODIG HEEFT DIE HIJ ONS OOK IEDERE MINUUT VAN ZIJN LEVEN "ZOMAAR" SCHENKT. 
 • HEM TE HELPEN MET ZIJN KLACHTEN OOK ALS U DENKT OF GEZEGD WORDT DAT HET NIET KAN OF MOGELIJK IS
 • Het is mogelijk om operaties te voorkomen, dit kan de hond heel veel stress en trauma besparen. 
 • Bij pijn bestrijding
 • bij second opinion van dierenarts. komt de de me ing van de dierenarts wel overeen met hoe de hond het ervaart en met wat hij nodig heeft,?
 • antwoorden van uw hond bij keuzes die zijn leven en gezondheid betreffen.
 • bij lichamelijke klachten allerlei aard    


Met dit consult krijgt de hond een stem en krijgt hij t recht .om.ZELF mee te beslissen.ovet wat goed voor hem is of niet. Het is tenslotte zijn levem, zijn gezondheid, zijn lichaam en zijn gevoelens. door de hond hierin te erkennen ervaart hij diep geluk, VEILIGHEID, en verbondenheid. 


 behalve dat de hond kan aangeven wat hij wil en nodig heeft, word de hond ook lichamelijk, emotioneel en psychisch in balans gebracht. Waardoor de hond oude ballast van zich af kan gooien en zich weer heerlijk kan gaan ontspannen.  Ontspanning is het medicijn tegen alles! 

In een Helena's hondenhealing is telkens weer te zien hoe DIEP IN OVERGAVE de hond in ontspanning komt... waardoor zijn geest, zijn spieren en zijn ademhaling ontspannen en hij zich misschien voor het eerst in zijn leven veilig en echt gewaardeerd en  geliefd voelt. 


De hond ervaart rust en zijn lichaam en geest kunnen herstellen waar nodig
 

de behandeling kan zo vaak als nodig of gewenst herhaald worden.

Klachten die goed behandeld kunnen worden zijn: 

gedrag: angst | onzekerheid \ mishandeld zijn \ agressie \ gestresst zijn \ hypergedrag \ niet alleen kunnen zijn \ "dominantie" \ onderdanigheid geen intiatief \ onveilig voelen \veel vluchten \ blaffen \ zichzelf bijten\ in de riem bijten \ aan de riem trekken \ opspringen \ huilen met een puppy \ bijtgedrag puppy\ traumatische ervaring overwinnen

gezondheid : allergie \ hart\ vergiftiging \ detox \ nieren \ infecties \ virussen\ wormen\ vlooien\ benauwdheid \ hoesten \ oogklachten \ ontstekingen \ gebit.\ rugklachten \ keelklachten\ schildklierklachten\ bij, na en voor operatie \ hernia\ nieren | gewrichtsklachten allergie\  en meer... informeer of ik iets voor uw hond kan betekenen als het er niet bij staat.


WAT MAG U VERWACHTEN

 • HELDERHEID OVER WAT UW HOND WIL ZEGGEN, WAT HIJ NODIG HEEFT EN U HEM KUNT GEVEN, WAT DE OORZAKEN ZIJN, HOE UW HOND ZICH VOELT. 
 • VERSTERKING HARTS-CONNECTIE
 • VERBETERING VAN KLACHTEN
 • SOMS VERDWIJNT EEN GEZONDHEIDSKLACHT HELEMAAL MET 1 OF 2 SESSIES EN IS OPERATIE OF DIERENARTSENBEZOEK NIET MEER NODIG. 
 • DE HOND DIE ZICH ERNA ALTIJD BETER, LEKKERDER EN GELUKKIGER VOELT, HOE DAN OOK! 
 • EEN PROBLEEM MET GEDRAG EN/OF GEZONDHEID OPLOSSEN WAT ANDERS, VIA DE REGULIERE WEG,  NIET OP TE LOSSEN ZOU ZIJN OF VIA EEN HEEL INGEWIKKELDE EN VAAK HELE DURE WEG MET VEEL ONNODIGE EN TE VOORKOMEN STRESS. 

  kosten: € 75,- 


praktisch: De behandeling is op afstand. we spreken een tijdstip af en ik ga mij met uw hond verbinden.  U kunt mij dan bellen, op het afgesproken tijdstip om alles te bespreken.  

Omdat IEDERE hond EEN EERLIJKE KANS VERDIENT