Boek Puppy ik heb je lief!

Er zijn veel misverstanden in de opvoeding van de pup. Puppys moeten op cursus omdat we bang zijn dat hij anders niet gaat luisteren en ons de baas wordt. We problemen krijgen. Wat als je weet dat het juist anders om is?

In dit boek vertel ik, en leg ik duidelijk uit hoe het anders kan. Hoe jij op een heel andere manier dan je geleerd hebt zoals het zou moeten, met de pup om zou moeten  gaan. 

Uit mijn meer dan 24 jarige ervaring is gebleken dat pups zich het beste ontwikkelen wanneer ze NIET op cursus gaan en gewoon lekker thuis zijn met hun nieuwe mensen die hij  nog moet leren kennen, Zijn nieuwe leven waar hij zich nog veilig in moet gaan voelen en het onverwachte vaak plotselinge afscheid van zijn moeder, broertjes en zusjes nog een plek moet geven. 

In dit boek vindt je alle duidelijke aanwijzingen, tips en gemakkelijk te lezen uitleg.

Met dit boek wordt een cursus overbodig en vind jij alle antwoorden die jou  de houvast geven zodat je weet dat je niets fout doet, niets fout kunt doen (zolang je niet corrigeert!) en de natuur zijn eigen weg vindt. Bij vragen kun je altijd bellen. 

Bestellen kan door een email te sturen met je adresgegevens naar