GEEF JE HOND OOK EEN STEM

EENZAME HOND

Veel honden voelen zich eenzaam. Eenzaam in het gezelschap van mensen. Hij voelt zich een ander soort en vindt geen aansluiting. 

honden zijn dieren uit en in het hart. Daar zoeken ze contact, daar dragen ze ook veel emoties en opgelopen trauma mee. Daar willen ze begrepen worden en daar hebben ze prachtige dingen te zeggen waar iedereen blij van wordt. 

Met een hondenfluistering wordt de harts energie van de hond geheeld, in balans gebracht en terug verbonden met de mens om hem heen. Mens en hond leren elkaar op dieper nivo kennen en komen in een dieper verbonden contact met elkaar. 

Verschil met Energy Healing : 

Met een hondenfluistering kan de hond zijn hart luchten en kan hij vertellen wat er in hem omgaat en wat hij voelt en nodig heeft. 

Bij een energy healing kijken we ook of de hond lichamelijk in orde is,  of niet, en herstellen we verbindingen en halen we verdriet , angst weg indien en voor zover dit aan de orde is. De hond bepaalt wat hij nodig heeft en hoever we mogen gaan in de healing.  

Wanneer je voor deze waardevolle hondenfluistering kiest krijg je antwoorden op vragen, antwoorden gegeven door de hond zelf. Dat kan genoeg zijn. 

ALS IK JE MAAR ZOU KUNNEN ZEGGEN WAT IK VOEL....

Ik maak gebruik van mijn heldervoeldende en helderhorende kwaliteiten in verbinding met de hond. Ik sta in de energie van de hond, ik voel alles wat hij voelt en zie wat er in zijn lichaam en geest aan de hand is en ik laat jou dat weten. 

Dit is een gesprek met je hond, geen healing zoals een energy healing

Hier hoor je wat je hond jou wilt zeggen, en krijg je antwoorden en inzicht. 

Dit wordt per audio opgenomen en aan je toegestuurd per email.

Je kiest zelf welk bedrag je wilt betalen: €50,- |€ 60,- |€ 75,-