Laat het hart spreken

HUISREGELS - Algemene voorwaarden

Jij bent zelf altijd verantwoordelijk voor de gezondheid en het geluk van je hond en de beslissingen die jij voor je hond neemt.  Ik geef zo goed mogelijk en heldere informatie maar zal nooit keuzes voor je uit handen nemen. Dat is altijd aan jezelf.  
Wel krijg je, als je dat wilt, begeleiding om  de beste keuzes te maken die bij jou en je hond passen en die zal ik altijd ondersteunen. 

Ik zie  het ook als je eigen verantwoordelijkheid om aan de bel te trekken wanneer je denkt dat je hond de dag of dagen na een behandeling nog wat extra hulp kan gebruiken.  Dit is een service die ik aanbiedt. Of je dat doet of niet is dus aan jezelf. Ik ben dankbaar en blij als je daar gebruik van maakt omdat daarmee de hond het beste geholpen is en een mogelijke reactie (gezondheid in herstel) nog even verder begeleid kan worden voordat deze een eigen leven gaat leiden. 


ANNULEREN EN BETALEN

Je betaling is vooraf. Je kunt annuleren tot 48 uur vooraf. Daarna ben je consult kosten verschuldigd. Dit is anders dan bij andere afspraken omdat ik hier altijd al voorbereidingen tref en al energetisch met je hond verbonden ben op het moment dat we de afspraak gemaakt  hebben. Daarom wil ik voorkomen dat je afbelt. En ben ik niet blij als je afbelt. Dat is niet goed voor de hond. Want hij zit al in healing energie en verheugd zich erop. Maar nogmaals mocht er iets tussenkomen het is je eigen verantwoordelijkheid te kiezen wat belangrijker is. Je hond of...? Voor mij is ALTIJD de hond het belangrijkste. Ik weet dat hij altijd met een healing op zijn baasje rekent!...

Uiteraard is het altijd bespreekbaar en mogelijk om de afspraak te verplaatsen mocht het echt niet uitkomen. 

Afspraken voor een H.H healing consult zijn bindend. DWZ Na het maken van een afspraak en het voldoen van de betaling vooraf krijg je een aanvraagformulier toegestuurd met daarin meer gegevens. Hierin verklaar je ook akkoord te zijn met de huisregels.  Hiermee  is je afspraak en tijd voor je gereserveerd. De eerste afspraak kan niet geannuleerd worden en vindt geen restitutie van geld plaats. Overleg vooraf goed met jezelf en je hond of dit ECHT is wat je wilt!


Omgangsvormen

Elke vorm van diefstal,  wapenbezit en het dragen van gevaarlijke voorwerpen, elke vorm van vernieling en vandalisme, elke vorm van fysiek en verbaal geweld, (ook tegen de hond) elke vorm van intimidatie en stalking (ook online) zal niet door mij worden getolereerd. Bij overtreding van zal ik direct de politie inschakelen en hiervan melding of aangifte doen. Kosten hiervan worden op de overtreder verhaald. Ik maak geen uitzondering.