Algemene Voorwaarden

U blijft als vervangend hondenouder blijft altijd verantwoordelijk voor het welzijn voor uw hond en de keuzes die u namens de hond maakt.

Het welzijn van de hond is ons uitgangspunt en heeft altijd voorrang.

De hond is ons allerliefste maatje

Behandeling kan tot 48 uur voor de afspraak kosteloos geannuleerd worden. Daarna zijn consultkosten verschuldigd.

Zijn er vragen of bent u niet tevreden? Wij waarderen het ten zeerste wanneer u dit met ons bespreekbaar maakt , dit in het belang van iedereen.

Een energetische behandeling is geen vervanging van eventuele medische hulp. Het helpt de hond om terug in zijn evenwicht te komen en kan een dierenartsenbezoek overbodig maken. Maar vervangt geen dierenarts

Het al dan niet raadplegen van een dierenarts is altijd eigen verantwoordelijkheid. Wij vragen u dit, in het belang van uw hond, vooraf met ons te overleggen.

Een behandeling kan na afloop reacties geven. Dit is niet om van te schrikken maar betekend juist dat er positieve beweging in zit. Wij waarderen het zeer wanneer u dan met ons contact opneemt, zodat we de behandeling op dat moment kunnen bijstellen. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid en kost niets extra's.

Wij waarderen het altijd wanneer u ons op de hoogte houdt hoe het met uw hond gaat en ons af en toe een leuke foto of video van uw hond stuurt!  Privacy wordt gerespecteerd.