Algemene Voorwaarden

U blijft als hondenmoeder- hondenvader altijd verantwoordelijk voor het welzijn voor uw hond en de keuzes die u namens de hond maakt.

Het welzijn van de hond is ons uitgangspunt en heeft altijd voorrang.

De hond is ons allerliefste maatje


Annulering:

EERSTE BEHANDELAFSPRAAK

Door de betaling vooraf te voldoen reserveren wij het afgesproken tijdstip voor BEHANDELING VOOR UW HOND en staat de de afspraak vast.  U ontvangt daarvoor een beveiligde betaal-link per e-mail. Na ontvangt van de betaling sturen wij u de factuur van uw betaling ter bevestiging van de betaling en de afspraak.  Let op: Bij de eerste afspraak wordt de betaling bij annulering niet gerestitueerd.  Uiteraard is het wel altijd mogelijk  de afspraak te verplaatsen naar een ander tijdstip. 

ANNULERING EN BETALINGSAFSPRAKEN ANDERE DIENSTEN

Bij alle andere consulten geldt een KOSTELOZE annuleringstermijn tot 24 uur. Hierna bent u betaling verschuldigd

Betaling van alle diensten  is altijd vooraf. U krijgt een factuur met beveiligde betaal-link per email.

AANVULLENDE INFORMATIE

Een energetische behandeling  helpt de hond om terug in zijn emotionele evenwicht EN gezondheid te komen en kan een dierenartsenbezoek overbodig maken. Dat is onze ervaring.  Ook zeer effectief en behulpzaam soms levensreddend  bij spoed!

Het al dan niet raadplegen van een dierenarts blijft echter altijd eigen verantwoordelijkheid. Wij vragen u dit, uit respect en in het belang van uw hond,  met ons te overleggen.

Een behandeling kan na afloop reacties geven. Dit is niet om van te schrikken maar betekend juist dat er positieve beweging in zit. Wij waarderen het zeer wanneer u dan met ons contact opneemt, zodat we de behandeling op dat moment kunnen bijstellen. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid en kost niets extra's. Om die reden gaat onze voorkeur uit naar 2 behandelingen.

Zijn er vragen of bent u niet tevreden? Wij waarderen het ten zeerste wanneer u dit met ons bespreekbaar maakt , dit in het belang van iedereen. 

Wij waarderen het altijd wanneer u ons op de hoogte houdt hoe het met uw hond gaat en ons af en toe een leuke foto of video van uw hond stuurt!  Privacy wordt gerespecteerd.