algemene voorwaarden

 • Aan het gesprek met de hond en de Energy Healing en  Hondenfluisteringen plus gedrags adviezen kunnen geen rechten worden ontleend
 • De hond is belangrijk dan geld en het meest waardevol om  geld aan te besteden. Geld besteden aan levenskwaliteit en welzijn van de hond, boven telefoon abonnementen, auto, dure tv's en vakantie. Het geluk en welzijn van de hond, komt gelijk aan kinderen, eerst. Helaas is dat vaak niet zo. Wij bepalen namelijk alles voor hem. Zelfs wanneer hij mag spreken.  
 • Helena doet in een healing niets zonder uw toestemming
 • Privacy van de hond en audio opname: De healing plus hondenfluistering en resultaten van die sessie worden u per audio toegestuurd, zodat u kunt na luisteren. Dit is het privé leven van de hond, aan u toevertrouwd en dient ook als zodanig mee omgegaan en gerespecteerd te worden en is zeker niet voor ieders oor bestemd.  Daar zou u hem veel tekort mee doen. Door het accepteren van deze algemene voorwaarden, gaat u hiermee akkoord en verklaard u zijn toevertrouwde privacy aan u met grote zorg en respect te waarderen en beschermen. Niet ieder mens kan dat. En de hond voelt dat. Hij is bij u in goede handen. 
 • Aan deze audio opname kunnen geen rechten worden ontleend. Het is een moment opname van dat moment met de informatie die op dat moment vrij komt en gegeven wordt. 
 •  Helena Schmets, colour of Dogs en Helena's Healing praktijk met honden kunnen  niet verantwoordelijk gesteld worden voor het uitblijven van resultaten en voldoen of niet voldoen aan verwachtingen. 
 • Het geluk en welzijn van uw hond blijft uw verantwoordelijk en ligt altijd in uw handen. 
 • Ontwikkeling, de echte heling en het welzijn van de hond is altijd afhankelijk van zijn leefomgeving, hoe er met de hond omgegaan wordt en welke keuzes er voor de hond gemaakt worden en met welke intentie. Hoeveel waarde het geluk van uw hond voor u heeft. Dat bepaalt alleen uzelf. 
 • Dit is buiten de invloed en niet de verantwoordelijk van Helena Schmets. Helena helpt naar beste kunnen met de informatie die haar aangereikt wordt voor het allerbeste resultaat in het moment. Het is altijd een proces. 
 •  U blijft verantwoordelijk voor het maken van eigen keuzes en het welzijn van uw hond, het opvolgen van adviezen of niet, en het al dan niet raadplegen van een dierenarts of gedragstherapeut anders dan Helena Schmets, mocht dat aan de orde zijn. 
 • U verklaart, met het accoord gaan van deze algemene voorwaarden dat u de wens en de behoeften van de hond onvoorwaardelijk ter harte te neemt. Hij is kwetsbaar en afhankelijk van uw keuzes en liefde en respect voor hem of haar over zijn leven. 

Betaling:  Bij een eerste behandeling wordt het bedrag vooraf overgemaakt. U kiest zelf wat u wilt betalen. U ontvangt een betaallink per email of whats app. het bedrag wat u kiest, is een bedrag uit het hart. Dat wat uw het geluk van uw hond u waard is.   Het bedrag wordt niet teruggestort wanneer de hond c.q. de resultaten niet aan uw verwachtingen  voldoen. De hond spreekt uit zijn hart en dat is altijd waardevol. Wanneer er in termijnen betaald wordt of per maand met coaching dient het bedrag altijd per de eerste van de maand overgemaakt te zijn. 

Annuleren consulten: Annuleren kan alleen telefonisch in goed overleg. .Annuleren wegens geen geld, of geen tijd is niet mogelijk.  Het belang van de hond staat voorop.  Annuleren in overleg kan tot uiterlijk 48 uur voor de gemaakte afspraak.  Daarna bent u consult kosten verschuldigd. Dit ivm voorbereidingen die reeds  getroffen zijn. Een afspraak verplaatsen naar een ander tijdstip kan altijd. minimaal 24 uur van te voren.  

Annuleren cursus: Niet mogelijk. Wel is het mogelijk de cursus om te zetten naar privé  begeleiding of andere diensten (geen boeken)


Datum gelezen en ondertekend voor accoord. 


Je tekent namens de hond en jezelf, omdat je achter de hond staat. Je print dit uit voor jezelf en stuurt een scan of foto naar info@colourofdogs.nl